Login firme   Inregistrare Firma
 Spa day in Bucuresti » Vanzare
Pret : 399.00 RON

021 5688886 

Detalii :
Tratamentul facial cu caviar este unul din secretele frumusetii starletelor de la Hollywood. Este un tratament soft cu actiuni uimitoare. A devenit preferat de vedetele hollywoodiene deoarece poate fi aplicat chiar cu cateva ore inainte de a-si face aparitia pe covorul rosu.

Reinprospateaza-te cu acest pachet special Spa Day . Aceste 4 ore sunt o binecuvantare pentru trupul si sufletul tau. Sunt perfecte pentru a te energiza si a te pune la curent cu noutatile in materie de Manichiura si Pedichiura SPA. In urma tratamentului facial cu caviar vor fi indepartate celulele moarte, pielea va fi hidratata iar ingredientele incluse in masca : caviar, alge marine, vitamine si oligoelemente, vor reda stralucire si vitalitate tenului tau.

Rasfatul continua cu Manichiura SPA de la OPI, aplicandu-se astfel un sistem special de ingrijire a mainilor: exfoliere, revitalizare, reiinnoire si protectie a pielii. De aceleasi ingrijiri speciale ai parte si in cazul Pedichiurii SPA, tehnica masajului aplicat picioarelor in timpul tratamentului aducandu-ti beneficii pentru intregul corp... Relaxare placuta!

Activitate disponibila in urmatoarele locatii: Bucuresti

Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul desfasurarii activitatii in momentul rezervarii acesteia ( cu 7 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – Activity Pass.

Validitate voucher: 6 luni

Cat dureaza activitatea: 240 minute

Numar minim/maxim de participanti ca activitatea sa se desfasoare: 1/ 8/zi

Varsta minima/maxima pentru a participa la aceasta activitate: 18/

Nu putem controla vremea: nu va faceti griji aceasta activitate nu depinde de conditiile meteorologice

Familia si prietenii: ne pare rau aceasta activitate nu se desfasoara cu spectatori

Ce mai trebuie sa stiti:

● va rugam sa ne anuntati daca aveti probleme ale pielii sau alergii