Login firme   Inregistrare Firma
 Peeling cu ciocolata si masaj pentru ea in Bucuresti » Vanzare
Pret : 509 RON

021 5688886 

Detalii :
Descopera benefiicile curative ale ciocolatei. Pachetul include masaj de relaxare , peeling cu ciocolata al intregului corp si tratament facial cu ciocolata Bernard Cassier!

Bucura-te de mai multa vitalitate. Cel mai celebru si apreciat medicament impotriva stresului are efecte absolut senzationale asupra corpului tau: modeleaza, relaxeaza, este un foarte bun antioxidant. Este un lux pe care trebuie sa ti-l permiti! Acest pachet include: masaj de relaxare, peeling cu ciocolata si tratament facial cu ciocolata Bernard Cassier.
Sesiunea tratamentelor de 170 de minute incepe cu o consultatie din partea terapeutilor nostri, urmeaza mometul realaxarii si detensionarii prin masajul de relaxare al intregului corp ; abia acum esti pregatit pentru peelingul corporal cu ciocolata si tratamentul facial ...tot cu ciocolata. In final vei avea cu corp incantat de aceasta experienta si un ten luminos, stralucitor si hidratat.

Activitate disponibila in urmatoarele locatii: Bucuresti

Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul desfasurarii activitatii in momentul rezervarii acesteia ( cu 7 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – Activity Pass.

Validitate voucher: 6 luni

Cat dureaza activitatea: 170 minute

Numar minim/maxim de participanti ca activitatea sa se desfasoare: 1/ 8 pe zi

Varsta minima/maxima pentru a participa la aceasta activitate: 18 ani

Nu putem controla vremea: nu va faceti griji aceasta activitate nu depinde de conditiile meteorologice

Familia si prietenii: ne pare rau dar aceasta activitate nu se realizeaza cu spectatori

Ce mai trebuie sa stiti:

● nu este inclus transferul pana la locatie

● va rugam sa ne anuntati daca aveti probleme ale pielii sau alergii . Peelingul corporal nu se realizeaza imediat dupa expuneri la soare sau solar. Tratamentele liniei cu ciocolata sunt potrivite pentru toate tipurile de ten (cu exceptia celui gras si/sau acneic)