Login firme   Inregistrare Firma
 Masaj la domiciliu » Vanzare
Pret : 90 RON

021 5688886 

Detalii :
Descopera terapia prin masaj acum, chiar la tine acasa! Un maseur profesionist iti va reda energia si te va relaxa in confortul propriului camin.

Terapia prin masaj combate efectele sedentarismului, fenomenele de oboseala profesionala, reda mobilitatea si induce corpul intr-o stare de detensionare. Terapeutul nostru se va deplasa la domiciliul tau cu masa speciala pentru masaj, astfel incat efortul tau pentru obtinerea beneficiilor masajului professional, va fi inexistent.
Masajul la domiciliu reprezinta cadoul ideal pentru cei care vor sa se detaseze pentru cateva clipe de problemele cotidiene.

Activitate disponibila in urmatoarele locatii: Bucuresti

Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul desfasurarii activitatii in momentul rezervarii acesteia ( cu 7 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – Activity Pass.

Validitate voucher: 6 luni

Cat dureaza activitatea: activitatea dureaza aproximativ 45 minute

Numar minim de participanti ca activitatea sa se desfasoare: 1

Numar maxim de participanti ca activitatea sa se desfasoare: 15

Varsta minima pentru a participa la aceasta activitate: nu se aplica

Varsta maxima pentru a participa la aceasta activitate: nu se aplica

Nu putem controla vremea: aceasta activitate nu depinde de conditiile meteorologice

Familia si prietenii: familia si prietenii sunt bineveniti

Ce mai trebuie sa stiti:

exista contraindicatii medicale cum ar fi: hipertensiune necontrolata, diabet necontrolat, fracturi, hernie de disc, afectiunii maligne, amorteala sau furnicaturi in orice parte a corpului si în mod special în brate sau picioare