Login firme   Inregistrare Firma
 Masaj ayurvedic in Bucuresti » Vanzare
Pret : 159 RON

021 5688886 

Detalii :
Ai ocazia sa traiesti o experienta unica, lasandu-ti trupul prada mainilor magice ale specialistului nostru in masaj ayurvedic.

Masajul Ayurvedic are ca scop detoxifierea, intinerirea si revitalizarea trupului in armonie cu mintea si spiritul, prin stimularea centrilor energetici
Inainte de a incepe sedinta de masaj vei fi intampinat de terapeutul nostru care a creat special pentru tine o atmosfera de nerefuzat. In Ayurveda masajul este descris ca inlaturatorul batranetii deoarece furnizeaza hrana celor 7 meridiane ale corpului omenesc. Gaseste-ti linistea , redescopera beneficiile unui trup sanatos si o minte limpede chiar in mijlocul unei lumi aglomerate si intr-o continua alergare.

Activitate disponibila in urmatoarele locatii: Bucuresti

Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul desfasurarii activitatii in momentul rezervarii acesteia ( cu 7 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – Activity Pass.

Validitate voucher: 6 luni

Cat dureaza activitatea: 90 minute

Numar minim/maxim de participanti ca activitatea sa se desfasoare: 1/ 5

Varsta minima/maxima pentru a participa la aceasta activitate: 18 ani

Nu putem controla vremea: nu va faceti griji aceasta activitate nu depinde de conditiile meteorologice

Familia si prietenii: ne pare rau aceasta activitate nu se desfasoara cu spectatori

Ce mai trebuie sa stiti:

aceasta activitate nu este recomandata persoanelor cu afectiuni dermatologice sau persoanelor care sufera de hipertensiune arteriala