Login firme   Inregistrare Firma
 Lectie de machiaj in Bucuresti » Vanzare
Pret : 379 RON

021 5688886 

Detalii :
Fa un prim pas in a deveni propriul tau make-up artist!
Intalneste-te cu specialistul nostru in arta machiajului, cu o vasta experienta in domeniu, si invata cum sa obtii un aspect ingrijit si rafinat in orice moment. Afla cum sa iti pui in evidenta calitatile si sa minimizezi defectele, ce culori iti evidentiaza frumusetea, ce produse si ce stil de machiaj se potrivesc tenului tau.

Bucura-te de o demonstratie practica de machiaj la alegere (de zi, de ocazie, de seara), cu produse profesionale, din partea make-up artistului ce a machiat vedete precum Loredana Groza, Andreea Marin, Iulia Vantur, Laura Cosoi, Andra, Oana Andoni, Nicoleta Luciu. Vei afla trucuri si sfaturi pretioase pentru un machiaj durabil si de calitate, care sa iti ofere mai multa incredere si farmec! Frumusetea e o atitudine!Surpriza: vei primi si un suvenir indispensabil unui machiaj reusit, pentru a putea practica din confortul propriei tale case!

Activitate disponibila in urmatoarele locatii: Bucuresti

Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul desfasurarii activitatii in momentul rezervarii acesteia ( cu 7 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – Activity Pass.

Validitate voucher: 6 luni

Cat dureaza activitatea: 60 minute

Numar minim/maxim de participanti ca activitatea sa se desfasoare: 1/ 5

Varsta minima/maxima pentru a participa la aceasta activitate: 15/55

Nu putem controla vremea: nu va faceti griji aceasta activitate nu depinde de conditiile meteorologice

Familia si prietenii: ne pare rau, la aceasta activitate nu poti aduce spectatori

Ce mai trebuie sa stiti:

nu este inclus transferul pana la locatie.
va rugam sa ne anuntati daca aveti probleme ale pielii sau alergii