Login firme   Inregistrare Firma
 Experienta enduro in Orastie pentru 2 » Vanzare
Pret : 1249.00 RON

021 5688886 

Detalii :
Incearca-ti abilitatile de motociclist pe un traseu off road. Accepta provocarea de a te bucura pe doua roti de o experienta extraordinara in mijlocul naturii.
Daca ai descoperit de curand incantarea oferita de motociclismul off-road sau cauti un simplu motiv sa murdaresti cauciucurile motocicletei, atunci acesta activitate este ideala pentru tine.
Intalnirea are loc de obicei dimineata, vei fi intampinat de organizatori si ti se va face cunostinta cu motocicleta pe care o vei conduce. Sesiunea va incepe cu o informare introductiva privind tehnicile de conducere off road, vei primi detalii cu privire la traseu si ti se vor oferi informatii privind siguranta ta pe parcursul traseului. Odata ce toti participantii sunt pregatiti, distractia poate incepe.

Activitate disponibila in urmatoarele locatii: Orastie

Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul desfasurarii activitatii in momentul rezervarii acesteia ( cu 7 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – Activity Pass.

Validitate voucher: 12 luni

Cat dureaza activitatea: 4 ore

Numar minim de persoane necesar pentru ca activitatea sa se desfasoare : 1

Numar maxim de participanti la o data fixata: 3

Varsta minima pentru a participa la aceasta activitate: pentru ca traseele sunt exclusiv in afara drumurilor publice, pot participa si tineri sub 18 ani atata vreme cat pot demostra practic buna stapanire a motocicletei in conditiile traseului ales.

Varsta maxima pentru a participa la aceasta activitate: depinde de conditia fizica a fiecarui participant

Nu putem controla vremea: nu va faceti griji acesta activitate nu depinde de conditiile meteorologice

Familia si prietenii: sunt bineveniti sa te vada, sa-ti faca poze sau sa te filmeze plecand la distractie si intorcandu-te expert de la tura; dupa tine o sa fie greu sa se tina

Ce mai trebuie sa stiti :

pretul include: motocicleta, echipamentul moto (mai putin cizme), combustibil si instructor specializat in trasee off road, bun cunoscator al zonei
participantul trebuie sa respecte itinerariul si indicatiile date de instructor; in caz contrar acesta are dreptul sa intrerupa activitatea iar participantul pierde dreptul de a folosi voucherul.
turele enduro se realizeaza pe trasee a caror lungime variază între 40 și 60 km, cu grad de dificultate diferită în funcție de aptitudinile participantilor. Turele includ situatii tipice enduro precum trecerea peste obstacole naturale (păraie, canioane, urcări și coborări abrupt, banc de piatra) si pot ajunge pana la trasee de motocross de dificultate ridicata.
o garantie de 1000 lei trebuie lasata la primirea motocicletei, orice daune produse vehiculului pe parcursul inchirierii fiind responsabilitatea participantului
servicii aditionale disponibile la cerere: 1-3 mese zilnice, cazare, filmare video HD, transfer de la Sibiu sau Bucuresti si retur
exista o limita de greutate de maxim 120 kg/persoana
inaltimea minima pentru a participa la aceasta activitate: 150 cm
aceasta activitate nu se adreseaza persoanelor care sunt insarcinate, sufera de epilepsie sau afectiuni cardiace
nu este inclus transferul pana la locatie